Psychologie praktijk Steigenga

Delen
Therapeut(en)
Fred Steigenga
Telefoon algemeen
0316-224267
Vestiging(en)
Gezondheidscentrum Didam
Panhuis 52
6941BZ Didam
0316-224267
Gezondheidscentrum de Linie
de Linie 3b
6982 AZ Doesburg
0316-224267
Contractgemeente(n)
Doesburg
Rijnwaarden
Zevenaar
Beschikbaarheid
binnen 2 maanden
Psychologie praktijk Steigenga: vertrouwd en zeker
Psychologie praktijk Steigenga richt zich vooral op de behandeling van kinderen en jeugdigen en volwassenen met sociaal- emotionele problemen. Bij kinderen en jongeren worden de ouders/verzorgers betrokken. Daarnaast is ook onderzoek mogelijk naar verstandelijk of persoonlijk functioneren van kinderen/jeugdigen en volwassenen.
Wij zijn ook gespecialiseerd in de behandeling van kinderen/jeugdigen en volwassenen met traumatische ervaringen door middel van EMDR-therapie. Wat EMDR is en hoe onze behandeling er uit ziet, kunt u lezen op onze webpagina.
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij gevestigd op twee locaties. Op woensdag kunt u terecht in Doesburg op De Linie 3b en op alle andere werkdagen op het Gezondheidscentrum in Didam.

Via de website willen wij u zo goed mogelijk informeren, wij besteden dan ook veel zorg aan de juistheid van de informatie die u kunt vinden op de website. Mocht u naar aanleiding van de informatie op de website vragen hebben, wilt u meer weten over onze hulpverlening of heeft u andere vragen, neem dan telefonisch contact op of stel uw vraag via het online formulier op onze website.
Beroepsgroep(en)
GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist
Registratie(s)
Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
Specialisme(n)
ADHD
Angst of dwangproblemen
Gedragsproblemen
Stemmingsproblemen
Trauma
Verlies en rouw
Leeftijdsgroep(en)
12-18 jaar
18-25 jaar
4-12 jaar
Taal/Talen
Nederlands
Duits
Kinder- en Jeugdpraktijken Regio Arnhem