ZieMij Elst

Delen
Therapeut(en)
Jolanda Roozenboom-Putman Psychomotorisch therapeut
Telefoon algemeen
06 43004205
Vestiging(en)
Kruisakkers 5
6662 DV Elst
Contractgemeente(n)
Arnhem
Lingewaard
Overbetuwe
Rheden
Beschikbaarheid
0-2 weken
Logo Jolanda Roozenboom-Putman Psychomotorisch therapeut ZieMij Elst is een zorgaanbieder die zich richt op kinderen, jongeren, hun ouders en volwassenen. ZieMij Elst biedt Psychomotorische therapie (PMT).

Het belangrijkste doel van ZieMij Elst is dat kinderen, jongeren en volwassenen hun eigen krachten leren ontdekken en benutten, zodat problemen afnemen en zij in staat worden gesteld om een gelukkiger leven te leiden. ZieMij Elst bereikt deze doelstelling middels een ervaringsgerichte werkwijze: Psychomotorische therapie (PMT).

Het uitgangspunt van ZieMij Elst is dat de cliënten zich gerespecteerd en gezien voelen. Begrip en waardering zijn voor ons dé voorwaarden in onze werkrelaties. Met deze kernwaarden geloven wij dat we onze cliënten sterker maken en aanzetten tot het veranderen van gedrag dat als problematisch wordt ervaren.
Binnen ZieMij Elst wordt er vraaggericht te werk gaan. Dat betekent dat ons aanbod is afgestemd op de specifieke hulpvraag van kinderen, jongeren en volwassenen. Door onze interventies laagdrempelig en in de vertrouwde omgeving te organiseren, zijn we in staat om snel aan te sluiten bij de al aanwezige vormen van hulp (gezin, school, buurtteam, POH-GGZ).
Beroepsgroep(en)
Vaktherapeut, HBO-therapeut, post-HBO-therapeut
Specialisme(n)
ADHD
Autisme spectrum problematiek
Emotie-regulatie
Gedragsproblemen
Hechtingsproblemen
Leeftijdsgroep(en)
12-18 jaar
18-25 jaar
4-12 jaar
Taal/Talen
Nederlands
Kinder- en Jeugdpraktijken Regio Arnhem