&NU

Delen
Therapeut(en)
Hester Jansen - Systeemtherapeut
Telefoon algemeen
06-12277940
Website
Vestiging(en)
&NU
Ringallee 78
6891BG Rozendaal
06-12277940
Contractgemeente(n)
Arnhem
Doesburg
Duiven
Lingewaard
Overbetuwe
Renkum
Rheden
Rijnwaarden
Rozendaal
Wageningen
Westervoort
Zevenaar
Beschikbaarheid
3-4 weken
binnen 2 maanden
Logo Hester Jansen - Systeemtherapeut Vanaf 2000 ben ik werkzaam in de jeugdhulpverlening. Mijn passie om met gezinnen te werken is in al die jaren alleen maar gegroeid. Ik heb vele mooie, intensieve en uitdagende gesprekken gevoerd met alle gezinnen waar ik mee samengewerkt heb. En niet alleen de gesprekken met de gezinnen maar ook de gesprekken met hun familie en sociaal netwerk. Ik geloof in de kracht en creativiteit van mensen!

In november 2018 ben ik gestart met de opleiding Emotionally Focused Therapy (EFT) en inmiddels aanvullend getraind EFT therapeut. EFT is een hechtingsgerichte partnerrelatietherapie welke bewezen effectief is.
Aanvullend heb ik de cursus (Attachment Based Family Therapy / Dyadic Developmental Psychotherapy) gevolgd. Deze hechtingsgerichte ouder-kindtherapie is in Nederland in opkomst. De therapie is gericht op het herstel van een veilige hechtingsrelatie van het kind met zijn/haar ouders.

Wanneer de verbinding tussen partners of in een (samengesteld)gezin ten gevolge van bijv. faseovergangen (geboorte, puberteit), verwerken ingrijpende gebeurtenis (echtscheiding, rouw,) externe stress (problemen op werk, met familie), relatietrauma's is verbroken dan kan systeemtherapie de onderlinge relaties weer herstellen.

&NU is gevestigd in de gemeente Rozendaal en derhalve voor alle omliggende gemeentes goed bereikbaar.
Eventueel is het ook mogelijk afspraken te maken op een locatie welke wenselijk is zoals thuis, op een school, een familielid, etc.
Aanmelding kan via de huisarts, een gemeenteconsulent en u kunt ook rechtstreeks contact met mij opnemen!

Informatie voor verwijzers:
&NU heeft een contract met de Regio Centraal Gelderland en kan derhalve in alle aangesloten gemeenten via de Jeugdwet behandeling bieden.
&NU is gecontracteerd voor Behandeling A, B, en C (productcode 45J21, 45J23 en 45J24) en voor Consultatie A, B, en C (productcode 45J15, 45J16 en 45J17).
Daarnaast is &NU, met de combinatie EigenWijzeZorg, voor behandeling gecontracteerd bij de gemeente Rheden/Rozendaal (productcode 45R32).
Beroepsgroep(en)
Vaktherapeut, HBO-therapeut, post-HBO-therapeut
Registratie(s)
Nederlandse Vereniging voor Relatie-en Gezinstherapie (NVRG)
Specialisme(n)
Echtscheiding
Emotie-regulatie
Gedragsproblemen
Gezinsproblemen
Hechtingsproblemen
Leeftijdsgroep(en)
0-4 jaar
12-18 jaar
18-25 jaar
4-12 jaar
Taal/Talen
Nederlands
Engels
Kinder- en Jeugdpraktijken Regio Arnhem